ä katsoa
♦Hackerspace Summit Finland 2013 1.2.2013 - 3.2.2013
 
HSF on viikonlopun mittainen tapahtuma joka on tarkoitettu Hackerspacejen (+synonyymit) \yhteistyökokoukseksi.  Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Hackerspacejen jäsenet, uutta pystyttämässä olevat ja muuten vaan aiheesta kiinnostuneet.  

Tapahtuma järjestetään Demolassa Tampereen keskustassa. Demolassa on mahdollisuus lattiamajoitukseen, AV-laitteet, suihku- ja ruoanlaittomahdollisuus.

Tapahtuman hinta on  10-20€, osallistujat saavat itse päättää summan omantunnon mukaan. 

Ilmoittautuminen auki:

http://goo.gl/dxK6w

Organizerit: http://kirjoitusalusta.fi/HSF13-org
Tapahtuma  järjestetään Demolassa Tampereen keskustassa. Demolassa on mahdollisuus  lattiamajoitukseen, AV-laitteet, suihku- ja ruoanlaittomahdollisuus.


Ohjelmarunko

(jos haluat lisätä agendaan jotain, laita listaan, tee ensin ja kysy vasta sitten, turhaan byrokratiaan ei kannata aikaa tuhlata)

Pe
La
 
La iltaohjelmaa, ei aikataulua vaan omien halujen mukaan:
Su
Luonnollisesti Demolan tilat pitää jäädä hyvään kuntoon, tai jatkossa ei ole niin helppoa päästä uudestaan. Baarivaihtoehdot 

Luultavasti ainakin osa porukasta haluaa Tampereen yöelämään joten tässä jotain vaihtoehtoja (lisää omasi). Huutoäänestetään sitten lähtiessä.

Pe
Every Day is Like a Saturday IV, O'Haras, 0€ "Perjantain kunniaksi on  luonnollisesti ikuinen lauantai. Goottia, syntsaa, postpunkia, uutta  aaltoa, shoe gazingia, punkkia, power poppia, indiehelmiä, 80-luvun  hittejä ja vähän vaikka mitä. DJ:t Rankki Goes to Hollywood, Mies ja Pipo & Silmälasipäinen asiakas. "

La
Bella Morte, Telakka, 5€ "Musiikista vastaavat Club  Bella Morten DJ:t, vierailevana tähtenä DJ Zombiebat (Murnau's  Playhouse) sekä illan newcomer-setin vetäisevä DJ Grande Silenzio!  Tarjolla perinteinen kattaus goottimusiikista elektronisempaan osastoon.  Ostimme uudet ja entistä ehommat PA kaapit, joten jos viime kerralla  jäi kerrosten väliin sahanpurua, niin ravistellaan tällä kertaa loputkin  alakerrassa olevien tuoppeihin"